Framtidens arbetskraft

Stärk upp din personalstyrka med hjälp av Comepetence Group

Lite info om oss

Vår filosofi

På Competence Group tror vi på långsiktiga samarbeten, där vi växer med dig som kund och parerar dina volymvariationer över tid. Det är kärnan i vårt erbjudande; att leverera den flexibilitet och balans som krävs för att optimera din verksamhet – stärkt bemanning vid toppar, rätt bemanning under lågsäsong. Svårare än så behöver det inte vara.
Självklart sätter vi frågor som kompetensutveckling och hållbarhet i fokus, och vi är stolta över att vara med och bygga framtidens arbetskraft. Som kund märker du fördelarna med att stärka upp din personalstyrka med hjälp av Comepetence Group – du får engagerade, kreativa och kompetenta medarbetare som gör skillnad för dig, varje dag med ett leende på läpparna.
Genom vårt unika heltäckande erbjudande, vilket även innefattar såväl utbildning, utmanar vi branschens traditionella sätt att skapa flexibilitet i våra kunders verksamheter. Vill du veta hur? Slå en signal, vi berättar gärna mer!
Självklart är vi certifierade både som bemannings- och rekryteringsföretag genom Kompetensföretagen. Det är ett kvitto på att vi uppfyller höga krav på affärsmässighet och kvalitet, vilket innebär en trygghet för såväl våra kunder som för våra kandidater och konsulter.

Vårt team är redo